TULAJDONOSI MEGBÍZÁS GENERÁTOR

Tulajdonosi megbízások Neked

Hogyan szerzünk neked tulajdonosi megbízást?

Az Árminimum oldalon sok tulajdonos keres környékbeli ingatlanost, akire jó szívvel bízhatja rá az ingatlanát, ezért külön menüpontot is kapott a funkció “Melyik ingatlanost bízzuk meg?” elnevezéssel. Az Árminimum kilistázza számukra azokat a tanácsadókat, akik az adott környéken a tulajdonoséhoz hasonló ingatlanokkal foglalkoznak, így a tulajdonos ebből a listából már bizalommal választ számára megfelelő szakembert.

A listában megmutatjuk a jutalék nagyságát is?

Az listában nem írjuk ki a tanácsadói jutalékot, mert tapasztalatunk szerint alacsony jutalékkal is lehet jó szolgáltatást nyújtani, ahogyan magas jutalék mellett is lehet rossz munkát végezni. Szeretnénk elérni, hogy a Tulajdonosok ne egy kiírt jutalék alapján döntsenek, hanem adjanak lehetőséget az ajánlott tanácsadó személyes bemutatkozására.

Mennyibe kerül egy hozott megbízás?

Az árazást az ingatlanos társadalommal közösen, az ő javaslatuk alapján alakítottuk ki. Ennek eredményeképpen a Megbízás Generátor az alábbi nettó kondícióval érhető el:

  • Regisztrációs díj: 12,000 Ft egyszeri díj
  • Hozott megbízás díja a megbízás megkötésekor: 0 Ft
  • Sikeres adásvétel esetén: 60,000 Ft

Azaz, ha hoztunk is megbízást, de más adta el az ingatlant, akkor 0 Ft-ba került a hozott megbízás.

Honnan tudjuk, hogy sikeres az adásvétel?

Kapsz egy saját úgynevezett technikai mobilszámot, ami megjelenik a neved mellett, amikor kiajánlunk a tulajdonosoknak. Ez a techikai szám a saját mobilodon csöng, de ezen keresztül nyílván tudjuk tartani az érdeklődő hívásokat, így mindig egyértelmű lesz, hogy mely tulajdonosok érkeztek hozzád tőlünk. Azt, hogy lett-e a hívásból megbízás, majd a megbízásból sikeres adásvétel, mi már nem tudjuk, de abban reménykedünk, hogy ha igen, akkor ezt az értéket, amit teremtettünk, nem fogják a tanácsadók letagadni. Szóval megbízunk bennetek. Az oldalunkon keresztül létrejött sikeres adásvételek ezután láthatóak lesznek a profilodon is, ezzel is növelve a hitelességedet a potenciális megbízók szemében.

Mire kell a regisztrációs díj?

A regisztrációs díj arra kell, hogy tudjunk neked technikai mobilszámot adni. Ezeket a nagyobb szolgáltatóktól nekünk is meg kell vennünk.

Következő lépés

Amennyiben bizalmat szavazol nekünk és elkezdhetünk dolgozni azon, hogy megbízást hozzunk Neked, kérjük add meg az alábbi adatokat:

Számlázási adatok:

Cégnév / sajátnév:
Székhely / lakhely:
Számlázás kapcsán a kontaktszemély:
Neve:
Email címe:
Mobil száma:
Köszönjük a bizalmat!

Egy szuper csapat

az Ingatlan Árminimum mögött.